Het eerste comité

De leerlingen van 5A hebben de voorbije 3 weken hard vergaderd om hun eerste comité te organiseren. Deze week kwam elk comité aan de beurt om hun activiteit met de klas te doen. Het was super.

Quizcomité

Het quizcomité stak een zeer fijne fortnite-quiz in elkaar. Het werd een spannende quiz tussen twee teams. Uiteindelijk werd het gelijkstand. Het comité had ook nog een individuele opdracht voorbereid voor heel de klas. De leerlingen moesten het fortnite logo tekenen. De winnaars kregen een leuke prijs.

Sportcomité

Met het sportcomité speelde de klas voetbal. De teams gingen gelijk op en het werd 1-1. Nutjira scoorde 2 keer: één keer een echt punt en één keer in eigen doel. Dat was echt lachen.

Toneelcomité

Het toneelcomité deed leerlingen en leerkrachten van de school na. De klas moest raden wie het was. We hebben iedereen kunnen raden. Het waren natuurtalenten in uitbeelden.

Créacomité

Het créacomité had een teken/kleuropdracht voorzien. Zelf hadden ze ook een voorbeeld op het bord getekend. Doe dat maar eens na.

20180928_145438

Kookcomité

Het kookcomité bakte voor ons lekkere pannenkoeken. Om te drinken kregen we er ook nog een milkshake bij. Hmmm dat was smullen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s